adidas Performance Badedrakt black/white

fk7jypNdjE
adidas Performance Badedrakt - black/white

Materiale & vedlikehold

Overmateriale 78% polyamid, 22% elastan

Fôr 100% polyester

Vedlikeholdsråd Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram

Produktdetaljer

Hals/utringning Utringning i ryggen

Artikkelnummer AD581D00M-Q11

Modellhøyde Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse 36

Totallengde 64 cm i størrelse 36

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

adidas Performance Badedrakt - black/white adidas Performance Badedrakt - black/white adidas Performance Badedrakt - black/white adidas Performance Badedrakt - black/white
sOliver Topper langermet navy
| Om oss | Urban Classics COLLEGE HOODY Hoodie firered
| |
lukk
ONLY ONLLUCCA DRESS Hverdagskjole light grey melange
Handlekurv ( o ) 0 / kr 0,00
Akupressur

Akupressur baseres på TKM (Tradisjonell kinesisk medisin), på lik linje med akupunktur og Only Sons ONS STAN FITTED Poloskjorter thyme
. Akupressur i sin nåvarende form ble utviklet under andre verdens krig i Japan, da det var forbudt å bruke nåler under behandlinger. Målet med behandlingen er å fremme kroppens balanse og energiflyt, frigjøre energi i blokerte områder, og på den måten styrke din helse. For mange oppleves akupressur som en bra antistress behandling.

Akupressur utføres av Maria Andersen . Maria er også yin yoga lærer. Yin yoga, på lik linje med akupressur, baseres på den kinesiske filosofien og medisin, derfor yinyoga og akupressur kan med fordel kompletere hverandre.

Akupressur kan forebygge og lindre:

slike plager som søvnløshet, hodepine, stive muskler, svimmelhet, ryggplager /nakkeplager, fordøyelsesproblemer, tretthet mm. samt urinveisinfeksjoner, pollenallergi, hudproblemer, astma, PMS, m.m. Behandling oppleves ofte som avspennende og bevisstgørende, derfor passer bra om du opplever myes stress (aom "antistress").

Akupressur behan dling

Jeg stiller en diagnose på bakgrunn av samtale og avlesing av din dine tunge og puls. Da velger jeg 5-6 speselle punkter på hver din side. Under behandlingen ligger du på benken, på din rygg, jeg holder på en punkt på ryggen (yang-punkt) og 5-6 på fremside (yinpunkter). Jeg er tilstede for deg hele tiden og sammen kjenner vi etter hvordan energiene arbeider i punktene. Det kan oppleves først som ømhet / stikk, som forsvinner etterhvert og erstattes av en mer behagelig følese.

Akupressur med fordel kan kombineres med øreakupunktur - for å skape bedre energiflt i spesifike energibaner og områder i kroppen. Ørekupunktur kan erstattes med øreakupressur, da brukes det frø istedenfor nåler. Akupressur kan kombineres med klassisk eller Tuina massasje.

Varighet er 60 min. Varighet inkl ryggmassasje 60 min, inkl helkropsmassasje - 90 min).

Akupressur baseres på samme filosofi som yinyoga (TKM) - læren om meridianer (energibaner i kroppen), yin / yang teori og 5-elementsloven. Derfor passer veldig bra sammen med yinyoga, om du ønsker å balansere dine organ-energiene på en raskere og mer dyptgående måte. Du kan lese om meridianer, yin / yang og 5-elements loven her.

This website stores chocolate chip cookies on your computer. These cookies are used to improve your experience when visiting our website!

Josefine Aamodt | 29. september 2017

Skal du i gang med inbound salg er det mye å sette seg inn i. Føler du deg overveldet? Husk at du ikke trenger å gjøre alt på egenhånd. Finn en leverandør som kan gi deg tilstrekkelig salgsopplæring som er tilpasset til din bedrifts behov – og pass på leverandøren oppfyller disse fire kravene.

Før du velger en leverandør er det viktig at du finner ut hva det er ditt team ønsker (og trenger) å lære mer om. På denne måten drar dere større nytte av opplæringen fordi dere da kan holde fokuset på akkurat de problemene salgsteamet opplever og velge en leverandør som kan hjelpe dere med nettopp dette.

Et tips er å spørre potensielle leverandører om å få se noen eksempler på hva opplæringen tar for seg og hva dere vil lære slik at du vet hva du kan forvente av dem. Det er også andre faktorer du må ta hensyn til når du skal velge leverandør av salgsopplæring, og her er de viktigste.

Erfaring er ikke til å kimse av. Se etter et byrå som vet hva de snakker om og har høy kompetanse på inbound salg. Kanskje det finnes et byrå der ute som har erfaring fra nettopp den bransjen du opererer i?

Det er enkelt å lære bort tips og triks til andre så lenge du vet hva det er du snakker om. Velg derfor et byrå som har jobbet med inbound salg en god stund og som kunne forklart metodikken i søvne. Det er gjerne disse byråene som også kan de triksene ingen andre kan.

En god leverandør skal hjelpe deg med å forbedre dine salgsteknikker, ferdigheter og prosesser. Før du tar et valg om hvilken som passer dere best kan det være fornuftig å finne ut hvilke kunder de jobber med og har jobbet med tidligere, slik at du vet om de har erfaring med å selge til lignende bransjer eller bedrifter som dere går etter.

I Inbound Norway har vi erfaring fra en rekke ulike bransjer. Blant annet bioteknologi, videokommunikasjon, lager og industri, eiendom, utdanning, konsultasjon og så videre. Se gjerne mer her . Til sammen har vi jobbet med inbound marketing i over 10 år og har derfor lært oss masse gode triks som vi gjerne lærer bort til deg.

Trenger du en liten oppfriskning på hva inbound salg er? Klikk her.

Støtt oss med vipps: 505673

Kokain er et sentralstimulerende stoff. Kokainprodukter utvinnes av bladene på buskplanten Erythroxylon cocae, som dyrkes i de østlige områdene av Andesfjellene, særlig i Bolivia og Peru. Store deler av den illegale kokainframstillingen skjer i Colombia.

Kokabladenes oppkvikkende virkning har vært kjent i årtusener. Gravplasser som dateres helt tilbake til 2500 f.Kr., hvor kokablader er lagt ned i graven for å hjelpe den døde på hans siste reise, er funnet i Peru. Etter den spanske erobringen spredte praksisen med å tygge kokablader seg til alle samfunnsklasser.

Virkestoffet i planten, kokainet, ble isolert i 1850-årene. Stoffets lokalbedøvende egenskaper ble oppdaget noe senere og anvendt i flere former for kirurgi og tannlegearbeid. Det er vel kjent at kokain også har spilt en viss rolle for grunnleggingen av psykoanalysen. Sigmund Freud brukte selv kokain i en kortere periode mot depresjoner. Sannsynligvis hadde bruken en viss betydning for hans drømmetydning.

I forrige århundre ble kokain anvendt som tilsetningsmiddel i vin og andre drikker, og bruken var utbredt. Fram til begynnelsen av 1900-tallet ble kokain også brukt som en bestanddel i Coca Cola.

Sniffing av kokain begynte ved århundreskiftet som et middel til å fremme følelsen av velvære og gi mer energi. Omfanget i USA og Europa har senere gått i bølger, men var forholdsvis begrenset fram til 1960-årene. Fra 1980-årene har det skjedd en dramatisk økning i kokainbruken. Mens kokain tidligere var et eksklusivt stoff, har bruken, særlig av crack-kokain, spredt seg også i de lavere samfunnslag i USA. Illegal handel med kokain er i dag en meget omfattende industri. Mer enn 80 prosent av handelen er kontrollert av kriminelle miljøer i latinamerikanske land.

Framstilling og bruksmåter Tygging av kokablader er den vanligste inntaksmåten blant sydamerikanske indianere. Det gir en mild oppkvikkende effektda bladene kun inneholder ca. 1 prosent kokain.

Kokapasta er et mellomprodukt i omdannelsesprosessen fra kokablader til kokain. Kokapasta er et gråaktig stoff med mange urenheter. Røyking av kokapasta gir betydelig kraftigere rusvirkning enn tygging av kokablader. I Latin-Amerika er ”basuco” gatenavnet for kokapasta og røykes som tilsetningsstoff i sigaretter.

Kokainbase er et mellomprodukt mellom kokapasta og kokain. Kokainbase er ikke vannløselig, og derfor lite egnet ved de vanligste bruksmåter.

Kokain foreligger vanligvis som kokainklorid. Det er et fint, hvitt krystallinsk pulver som går under forskjellige navn («coce», «snow», «flake», «blow»). Renheten kan variere, men kokainet som omsettes på gaten, er som oftest sterkt blandet ut. Kokainpulver er lettløselig i vann. En oppløsning av stoffet kan derfor injiseres. Sniffing er likevel mest vanlig. Pulveret legges ut i tynne rekker på et lite speil eller en annen hard overflate og inhaleres gjennom neseborene ved hjelp av en opprullet pengeseddel, et sugerør eller lignende.

Fribasekokain er forskjellig fra kokainklorid idet det ikke er vannløselig. Hensikten med å omdanne kokainpulveret til fribase er å få et stoff med lavt nok fordampningspunkt til at det kan røykes og å fjerne uønskede utblandingsstoffer.

Crack er rent kokain som er omdannet til ikke vannløslig form på en annen måte enn fribasekokain. Under oppvarming til 100° Celsius og ved bruk av tilsetningsstoffer, får kokainkloridet form som små grågule eller hvite klumper. Slanguttrykket crack kommer fra den sprakende, knitrende lyden som oppstår ved oppvarmingen. Crack kan røykes i vannpipe eller som sigaretter, enten rent eller utblandet med tobakk. Crack kalles også kokainhandelens hamburger. Det er billig, kan framstilles hurtig og brukes umiddelbart. Crack regnes for å være det sterkeste kokainproduktet, fordi det kan røykes og deretter absorberes raskt i blodet, langt raskere enn kokainklorid som sniffes. Produsentene og gateselgerne får derfor raskt en stor kundekrets av avhengige brukere.

Virkninger

Virkningen av kokain, som av andre narkotiske stoffer, avhenger av mengden, brukerens tidligere erfaringer med stoffet, forholdene som stoffet tas under og måten stoffet blir tatt på. Kokainrusen er intens, men kortvarig, vanligvis 15–60 minutter. Røyking av crack gir en øyeblikkelig rusvirkning, som kan være sterkere enn ved kokainsniffing, men som avtar allerede etter omtrent 10 minutter.

Kokain brytes hurtig ned i organismen. Etter få døgn vil det ikke finnes spor av stoffet i urinen. Selv i små doser, gir kokain en intens virkning, ledsaget av en følelse av økt energi, våkenhet og større oppmerksomhet. Behovet for mat og søvn reduseres sterkt.

Større doser gir brukeren en følelse av å være svært ovenpå, men kan også føre til bisarr og voldelig atferd. De fysiske symptomer viser seg ved raskere puls, økt blodtrykk, raskere respirasjon, utvidelse av pupillene, muskelskjelving og økt kroppstemperatur. Brukeren kan bli rastløs, opphisset og ekstremt engstelig med panikkfølelse. I sjeldne tilfeller kan de få hallusinasjoner og utvikle psykotiske symptomer, først og fremst etter gjentatt bruk av enkeltdoser kokain flere døgn i strekk.

Hos kokainforgiftede pasienter opptrer ofte en tilstand med kramper, høyt blodtrykk og rytmeforstyrrelser i hjertet, som gjør det nødvendig med intens behandling. Behandling ved hjelp av diazepam eller andre benzodiazepiner vil motvirke forgiftninger og virker også krampeløsende. Først etter at slike symptomer er redusert, kan videre behandling mot angst, paranoide symptomer eller selvmordsimpulser iverksettes dersom dette trengs.

De fysiske komplikasjonene kan være meget alvorlige og gi pustevanskeligheter, hjertebesvær (infarkt), hjerneblødning og hjerneskade. Slike skader kan oppstå også etter kort tids bruk. Plutselig død etter kokaininntak er vanligvis en følge av epilepsilignende kramper eller forstyrrelser i hjerterytmen. Selv enkeltinntak i små doser kan i særlige tilfeller føre til hjertesvikt. Når stoffet tas intravenøst, øker risikoen. I tillegg kommer risiko for akutte skader og død som følge av nedsatt kontroll under rusen.

Kroniske brukere av kokain kan utvikle irritabilitet, søvnløshet og mistenksomhet, noen ganger også hallusinasjoner og forfølgelsesforestillinger. Vrangforestillingene likner på mange måter dem en finner ved bruk av Ibana VENICE Skinnjakke dark blue
. I begynnelsen øker ofte den seksuelle interessen, men vedvarende bruk vil snart føre til redusert seksualdrift. Menn som inntar kokain regelmessig, vil kunne utvikle impotens i løpet av forholdsvis kort tid.

Karakteristiske tegn ved regelmessig kokainsniffing er ”tykk hals”, rennende nese og eksem rundt neseborene. Fordi kokain er lokalirriterende og dessuten lokalbedøvende, kan det oppstå hull i veggen mellom neseborene.

Toleranse og avvenning Kokain er et av de sterkest avhengighetsskapende stoffene vi kjenner. Det utvikles i liten grad toleranse (til forskjell fra bruk av opioider ) slik at økning av dose ikke er nødvendig for å gi samme virkning. Hos mennesker er faren for tilvenning størst ved sprøytebruk og ved røyking av crack og fribasekokain. Avhengighet kan utvikles raskt, og brukeren selv undervurderer nesten alltid risikoen for stoffavhengighet. For å dempe de negative virkningene av kokainet er det vanlig å avreagere med alkohol, opioider eller beroligende medikamenter. Det er derfor stor fare for å starte et blandingsmisbruk som igjen kan føre til avhengighet også av andre rusmidler.

I behandlingssammenheng inndeles avvenningen ofte i tre faser:

Se også nettsiden helsenorge.no . Se også Folkehelseinstituttet sin nettside.

Følg oss i sosiale medier

Åpningstider

  • Mandag-Onsdag - 10:00 - 17:00
  • Torsdag-10:00 - 18:00
  • Fredag-10:00 - 17:00
  • Lørdag-10:00 - 16:00

Showroom

  • Odins Gate 100266 Oslo

Sikker handel

Åpningstider

  • Mandag-Onsdag - 10:00 - 17:00
  • Torsdag-10:00 - 18:00
  • Fredag-10:00 - 17:00
  • Lørdag-10:00 - 16:00

Showroom

  • Odins Gate 100266 Oslo

Sosiale Medier

Sikker handel